Banner

Reklamationer

Hvis du har en reklamation, bedes du udfylde vores reklamationsformular med den nødvendige information. Du finder arket her. Det er vigtigt, at fejlen beskrives for hvert enkelt varenummer. Vedlæg reklamationsformularen sammen med den/de defekte vare(r) og send det samlet til vores agent på adressen:

 

Eik Sølv-Plett AS

Postboks 2061

3103 Tønsberg     

Norge             

 

Hos Nordahl Andersen accepterer vi reklamationer grundet produktionsfejl og mangler i op til 24 måneder fra faktureringsdatoen. Slitage eller forkert brug anses ikke som en berettiget reklamation. Reklamationer vedrørende fejl på en vare skal ske indenfor rimelig tid efter, at fejlen opdages eller burde have være opdaget ved en almindelig gennemgang af varen.

Vi behandler reklamationer indenfor 2 - 3 arbejdsdage fra den dag vi modtager forsendelsen. Dog kan der være længere behandlingstid i travle perioder.

Vi ombytter altid varen såfremt det er muligt. Hvis varen ikke kan repareres eller er udgået af vores sortiment udstedes en kreditnota. Selvfølgelig forudsat, at varen kan godkendes som reklamation. Hvis en defekt vare ikke er reklamationsberettiget, tager vi telefonisk eller skriftlig kontakt.