Handelsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

FØR DU HANDLER
Læs venligst nedenstående betingelser igennem inden du bestiller varer fra noa.dk.
Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden, f.eks. for at afspejle ændringer i teknologien, vores forretningsmodel eller i forhold til relevante love og regler.

1. GENERELLE OPLYSNINGER
Nordahl Andersen ApS
Postboks 460
8700 Horsens
Danmark
E-mail: info@noa.dk
Telefon: +45 6611 1700
CVR-nummer: 30074785

2. PRISER
Alle priser er engros priser og oplyses eksklusiv moms i enten danske kroner (DKK), svenske kroner (SEK), norske kroner (NOK), euro (EUR), us dollars (USD) eller britiske pund (GBP), afhængig af fra hvilket land du tilgår hjemmesiden.

Omkostninger som relaterer sig til levering, fragt eller porto kan variere og lægges til for hver bestilling. På betalingssiden vil leveringsomkostninger stå som en separat linje og som en del af dit totale betalingsbeløb.

3. LEVERING
I Danmark
Nordahl Andersen benytter Post Nord ved forsendelser i Danmark. Alle forsendelser med Post Nord tilskrives frag/porto efter Post Nords takster. Alle ordrer afsendes indenfor 1 arbejdsdag efter bestilling i det omfang det er muligt og eventuelle varer som ikke er på lager sættes i restordre til senere levering. Ved bestillinger hvori der indgår graveringer, må der påregnes en behandlingstid på yderligere 2-4 arbejdsdage. De oplyste leveringstider er vejledende og der må i perioder med stor travlhed påregnes længere leveringstid.

Til udlandet
Nordahl Andersen vælger forsendelsesmetode og fakturerer i henhold til oplyst prisliste. Alle ordrer afsendes indenfor 1 arbejdsdag. Ved bestillinger hvori der indgår gravering, må der beregnes yderligere 2 – 4 arbejdsdage. De oplyste leveringstider er vejledende og der må i perioder med stor travlhed påregnes længere leveringstid.

Forsendelser er underlagt de lokale priser og de betingelser gældende for landet.
Nordahl Andersen kan derfor blive nødt til at ændre priserne på fragt på hver enkelt ordre afhængig af destination.

Generelt
Såfremt Nordahl Andersen udsættes for omstændigheder, der kan betegnes som force majeure, hvorved forstås omstændigheder her i landet eller i udlandet, der ligger udenfor firmaets kontrol, forlænges leveringstiden lige så længe, som hindringen har bestået.

4. BETALING
Ved køb på Noa.dk vil de normale betalingsbetingelser tilknyttet din Nordahl Andersen konto være gældende for dig.

Dog er det også muligt at betale direkte med:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • American Express
  • JBC

Denne betalingsmåde betragtes som kontant betaling og pengene vil blive hævet, når varen afsendes fra vores lager. Såfremt betalingsbetingelserne på din konto er forudbetaling, er det kun muligt at betale direkte med en af ovenstående kreditkort.

Bemærk: Kortgebyr for betaling med kreditkort faktureres og betales af køber.

5. REKLAMATIONSRET
Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos Nordahl Andersen, bedes du returnere den til os. For at opnå den hurtigste sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen.

Reklamationer vedrørende fejl ved en vare skal ske inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

Ved reklamation over en vare, vil du enten få varen repareret, ombyttet eller krediteret, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller skadeforvoldende adfærd.

Udstillingsmodeller betragtes ikke som reklamationer og ombyttes derfor ikke. Du kan evt. lade varen stå til næste sælgerbesøg, hvor vi så kan tage varen med retur – inkl. din beskrivelse fejlen/manglen og kopi af faktura.

NB! Vi afhenter ikke returvarer.

6. GRAVERINGER
Bestilling af varer med graveringer skal foregå på skrift via vores bestillingsformular, som kan hentes på noa.dk. Vær opmærksom på, at du skal være logget ind.

Herefter kan formularen sendes pr.:
Send knappen i formularen: Virker i Internet Explorer
Fax: +45 6611 1725
Mail: info@noa.dk

Hvis graveringsordrer afgives pr. telefon, kan vi ikke påtage os ansvar for evt. fejlkommunikationer/fejlgraveringer. Dette er dermed på eget ansvar og reklamationer modtages ikke.

7. FORBEHOLD
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

8. SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os på info@noa.dk

 

Vent venligst ...