Historie

Nordahl Andersen er en unik succeshistorie med en rank vækstkurve og prisen som Årets Innovator i guldsmedebranchen 2015. Hemmeligheden er dialog med kunderne, utrættelig ihærdighed, talent for innovation og hurtig omsætning fra idé til praksis

Virksomheden er grundlagt i 1984 af N.O Andersen. N.O. Andersen kørte i mange år rundt til alle landets butikker for at sælge sit sortiment af forskellige smykker. Virksomheden blev i 2007 købt af næste generation.

Nordahl Andersen i dag er en paraply af stærke brands med vækst og nyheder år for år. Fra de storsælgen-de dåbsgaver og Nordahl Jewellery, funklende Frost til det enkle Andersen Porcelain design, det rå og cool Von Lotzbeck. For ikke at nævne det unikke julepynt lavet med udgangspunkt i HC Andersens originale papirklip.

Nordahl Andersens solide vækst taler sit eget sprog, og målet er at have fordoblet omsætningen i 2017. Virksomheden satser især på vækst i de nære markeder.
”Vi vil vækste gennem en tilgang til alle vores eksportmarkeder, som spejler vores tilgang i det danske

Som et ekstra skulderklap har Nordahl Andersen i 2015 modtaget prisen som Årets Innovator i guldsmed-branchen, hvor juryen begrundede med ordene:
“Nordahl Andersen tænker detailhandel og salg ud af butikken. De har jordens bedste kundeservice med kæmpe fleksibilitet og imødekommenhed. De er jordens sødeste mennesker, professionelle, seriøse, tro-værdige og arbejdsomme. Med andre ord en super samarbejdspartner, der er lydhør, finder løsninger og er frisk på at designe nye varer med stor succes.”

Fascinerende fakta:
* Nordahl Andersen står bag alle de dåbsgaver, du kender: Fra indgraverede flagstænger og skeer til alt med Kaj & Andrea, Bamse & Kylling, Mummi og Rasmus Klump.
* Nordahl Jewellery er et af de absolut mest populære danske smykkebrands.
* Joanli Nor, vores nyeste brand af trendy funklende sølvsmykker
* Von Lotzbeck er opstået i samarbejde med designeren Maria von Lotzbeck og er kendetegnet af sin mini-malistiske, nordiske, rå stil
* Andersen Porcelain er porcelæns smykker ent med stolte traditioner for porcelæn i ypperste kvalitet
* Hugo Boss, vi fører en stor og lækker kollektion af lækre skriveredskaber og andre gode gave ideer i lækre designs fra et af verdens største brands.
* Nordahl Andersen har samlet HC Andersens originale og fuldstændigt magiske papirklip. I dag skaber Nordahl Andersen klassisk pynt til jul – bla. det flettede julehjerte, som de færreste ved, at HC Andersen opfandt

Nordahl Andersen ejes og drives af Michael og Lisbeth Nordahl Andersen fra hjembyen Horsens sammen med 23 medarbejdere og 10 agenter.

Ingen salg til private fra vores hjemmeside.

 

 

Vent venligst ...