This is my life

This is my life armbåndet giver dig mulighed for at samle på små fortællinger om dit liv. Og det giver dig mulighed for at støtte et arbejde, som redder liv.

Dit liv. Andres liv. Vi er flettet sammen på måder, som vi ikke altid er opmærksomme på. Og vi kan gøre noget for hinanden og hjælpe os selv til at huske de gode ting hos os selv og andre. Helt konkret bliver det, når vi gør noget for en anden. Nogen i vores egen familie eller vennekreds. Nogen, vi bare møder tilfældigt en dag. Eller nogen, som vi ikke har mødt, men som vi ved, har brug for hjælp.

Vis hvem du er, og send både god karma og helt konkret økonomisk støtte til et sted, som giver børn et liv og et håb, hvor der ellers ikke var noget at håbe på ...

Når du ser på de enkelte led på dit armbånd, vil du helt automatisk tænke på, hvad de symboliserer. Glædelige begivenheder og dejlige mennesker i dit eget liv. Nogle af leddene bærer symboler på gode projekter, som er i gang i nonprofitorganisationen Land of Hope. Og de minder dig om de gode tiltag, du støtter.

Du kan læse mere generelt om Anja Lovén og Land of Hope lige her.